Kadın Giyim

Kadın Giyim - Espina.com.tr

Espina Kadın Giyim

Kadın giyim sektöründe uzun yıllar boyunca varlığını sürdüren Espina kalitesiyle dikkat çeken bir markadır. Gerek kumaş üretimindeki yetkinliği gerekse tasarımlarıyla farklılığını hissettirmektedir. Küresel anlamda trendleri yakından takip eden marka her zaman için müşterilerinin memnuniyetini düşünerek hareket etmektedir. Detaylı bilgi için 0549 336 31 50 numaralı Whatsapp hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Espina Kadın Giyim Modelleri Fiyatları - Espina.com.tr | Blog
Espina kadın giyim alanında birçok kategoride üretim gerçekleştirmektedir. Giyim ana kategorisine ek olarak tesettür giyim ile iç giyim ve pijama kategorileri altında da üretimler yapmaktadır. Birden fazla kategoride üretim yapıyor olması markanın çok yönlülüğünün göstergesidir. Ayrıca belirtildiği üzere müşteri memnuniyetini önemseyen marka istek ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak kullanışlı ürünler üretme arzusu içindedir. Çalışmalarını kalite, tasarım ve kullanışlılık üzerine yürütmektedir. Bu doğrultuda kaliteli kumaşlar ve kaliteli işçilik, güçlü tasarım ile birleşip kullanışlılık ilkesi çerçevesinde şekillenmektedir.

Kadın Giyim Modelleri

Espina kadınlara yönelik olarak birçok dalda üretim yapmaktadır. Elbise, etek, bluz, tunik, pantolon, kazak vb. üretimini yaptığı alt kategorilere örnek olarak verilebilir. Gerek renkleri gerekse desenleriyle bu kategorilerde yer alan modeller oldukça ilgi çekmektedir. Ayrıca kalıp ve kesimlerindeki titizlik yine dikkat çekicidir. Genel olarak Espina modelleriyle ilgili olarak kullanılan üretim teknolojilerinin yüksek standartlarda üretim yapmaya elverişli olduğu ve tasarımda özgün bir yorum getirildiği söylenebilir.Kadın Giyim Modelleri ve Fiyatları detaylı bilgi için iletişime geç. - Espina.com.tr

Bakıldığında kadın giyim sektörü çok canlıdır. Sürekli bir gelişim ve değişim halindedir. Her mevsim için ayrı ayrı yeni kreasyonların hazırlandığı sektör bu yönüyle birçok etkenden beslenmektedir. Bu noktada Espina da gerek yerel gerekse küresel trendleri yakından takip ederek modaya uygun tasarımlar dolayısıyla modeller oluşturmaktadır. Böylece herkesin beğenisini kazanacak ürünlerin tasarımını gerçekleştirmektedir.

Espina Elbise Modelleri

Espina elbise modelleri çok çeşitli olup bünyesinde hem mini elbise hem de uzun elbise barındırmaktadır. Değişik renk seçeneklerinin olduğu elbiselerin bazıları için çok canlı renkler kullanılırken bazılarında da daha pastel tonların kullanıldığı görülür. Yine volanlı ve piliseli elbiseler oldukça ilgi gören modellerdir. Bazı elbiseler de fermuar detayı ilgi çekerken bazıları büzgülüdür.  Ayrıca kapüşonlu olan elbiseler de olabilmektedir. Böylece spor şıklık elbiselerle bütünleştirilmektedir. Kare yaka, çapraz yaka gibi detaylarla da şekillenebilen elbiseler birçok çeşitliliği bir arada sunmaktadır.Elbise Modelleri ve fiyatları ile indirimli kampanyalar hakkında detaylı bilgi için iletişime geçin. - Espina.com.tr
Elbise modellerinde desen kullanımı da fazlasıyla yoğun olmaktadır. Ancak sadelik arayanlar için düz modeller de mevcuttur. Özellikle yaz mevsiminde desenli elbiselerin çok kullanıldığı görülmektedir. Hatta çiçek desenli elbiselerin çok rağbet gördüğünü söylemek yanlış olmayacaktır. Bu noktada belirtilmelidir ki Espina tasarım aşamasında da isteklerinizi göz önünde bulundurmaktadır.

Espina Bluz Modelleri

Bluzlar mevsim fark etmeksizin her an tercih edilen ve pek çok stil türünde yeri olan kıyafetlerdir. Hitap ettiği kitle açısından bir yaş sınırının bulunmadığı, her yaştan kişilerin giyebileceği giysilerdir. Dolayısıyla herkesin tercih edebileceği parçalardır. Ayrıca hem resmi giyim tarzında hem de spor giyim de rahatlıkla kullanılabilirler. Bu açıdan çok yönlüdürler.Kadın Bluz Modelleri satışları ve fiyatları - Espina.com.tr
Espina bluz modelleri de çeşitlilik içermektedir. Kısa kollu bluzlar ya da uzun kollu bluzlara ek olarak son dönemlerde oldukça fazla tercih edilen crop bluzlar da vardır. Renk yelpazesi oldukça geniş olan bluzlar da kullanılan yaka tipleri kruvaze yaka, kare yaka, biye yaka, balıkçı yaka gibi türlerde olabilmektedir. Belirtildiği gibi her tarza uyum sağlayabilen bir yapıya sahip olan bluzlar sıklıkla tercih edilen giysilerdendir. Bu yönüyle siz de Espina bluz modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. 

Bisiklet Yaka Baskılı Örme Uzun Sweat Tunik

Tunik etek veya pantolon üstüne giyilen uzun ve rahat giysilerdir. Beden ve yaş fark etmeksizin herkesin giyebileceği kıyafetlerdir. Ayrıca kombin yapma konusunda birçok açıdan kurtarıcı özelliktedir. Hem gündelik giyinmeye uygundur hem de doğru kombinleme yöntemi ile özel günlerinizde giyebileceğiniz parçalardır.

Bisiklet Yaka Baskılı Örme Uzun Sweat Tunik - Espina.com.tr
Bisiklet yaka baskılı örme uzun sweat tunik de Espina markasının rağbet gören ürünlerinden biridir. Pamuk ve polyester karışımı kumaştan üretilmiştir. Uzun kollu olup yaka türü bisiklet yakadır. S, M, L, XL ve XXL beden seçenekleri mevcuttur. Ayrıca çeşitli desenlerde baskılara sahiptir. Yine çeşitli renklerde üretimi yapılmaktadır.

Espina Büyük Beden Kadın Giyim

Büyük beden giyim son zamanlarda oldukça ilgi gören bir alandır. Markaların özel kreasyonlar oluşturduğu büyük beden giyim de kadın kategorisinde talep de oldukça fazladır. Espina da kadın büyük beden giyim alanında üretim yapmaktadır. Genel olarak beden aralığı L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL ve 48 ila 56 beden arasında olmaktadır. Burada belirtmek de fayda olduğunu düşünerek bedenlerin modelden modele değişkenlik gösterdiğini de eklemek gerekir.

Espina Büyük Beden Kadın Giyim Fiyatları - Espina.com.tr
Espina’nın kadınlara yönelik büyük beden giyiminde yer alan parçalara baktığımızda ise yumuşak dokulu kapüşonlu tunikler, likralı uzun toparlayıcı tayt, bol pantolon şalvar, viskon elbiseler ve yüksek bel toparlayıcı kısa şort taytlar karşımıza çıkar. Ayrıca iç giyim ürünü olan uzun kolsuz elbise astarı içlik jüpon kombinezon üretimi de gerçekleştirilmektedir. Genele bakıldığında büyük beden giyimde daha çok likralı ve toparlayıcı nitelikteki kıyafetler göze çarpmaktadır. Birçok renk seçeneğinin de olduğu Espina’nın büyük beden giyimde yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıktığı söylenebilir.

Kadın Giyim Markaları

Giyim sektörü sürekli daha iyisine evrilen, trendleri yakından takip eden bir sektördür. Bu durum kadın kategorisi için de geçerlidir. Sektörün bu anlamda canlılığı birçok markanın varlığını da beraberinde getirmiştir. Bu markalar da kendi arasında belli segmentlere dağılım göstermiş, tüketici nezdinde de sınıflara ayrılmıştır. Ancak tüketicinin isteği hiçbir zaman değişiklik göstermemiş,  her zaman için en iyi kaliteyi en iyi fiyata alma isteği taşımışlardır.

Kadın Giyim Markaları modelleri ve fiyatları ile ilgili bize ulaşın. - Espina.com.tr
Espina giyim markaları kategorisinde kaliteli ürünleriyle tanınan bir markadır. Gerek e-ticaret yoluyla gerekse toptan satışlar aracılığıyla müşterilerine ulaşmaktadır. Üretim teknolojileri oldukça gelişmiştir. Kumaş üretimini de kendi bünyesinde gerçekleştiriyor olması onu ayrıcalıklı bir noktaya getirmiştir. Ayrıca takvimler 2005 yılını işaret ettiğinde Espina artık dünyaya açılmış bir şirket olarak sektörde yerini almıştır. Tüm bu özellikleriyle tüketicilerin gözünde saygın bir marka olmanın memnuniyetini yaşamaktadır.

Kadın Giyimde Faydalı İpuçları

Kıyafetler vücudumuzun ayrılmaz bir parçasıdır. Bu yüzden de hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Bu durum kadınlar için de geçerlidir ve giyime yapılan yoğun talebe karşılık markalar aynı yoğunlukta ürün arz etmektedir. Peki ama bu kadar çok seçenek arasında en doğru kıyafet hangisidir? Bu sorunun cevabı sizde gizlidir. Bu konuda verilebilecek en büyük ipucu benliğinizi kıyafetlerinize yansıtmanız ve stilinizi buna göre oluşturmanızın gerekliliğidir.

Kadın Giyimde Faydalı İpuçları - Keyifli alışveriş - Espina.com.tr
Karakterinizi kıyafetlerinize yansıtmanız önemli bir konudur. Bu durumun yanı sıra bedeninizi tanımalı, buna göre giyinmeniz tavsiye edilendir. Örneğin bedeninizde olmayan bir kıyafeti giymek iyi bir görünüm elde etmenizin önüne geçen bir etkendir. Bu yüzden doğru bedeni tercih etmelisiniz. Yine kıyafet alışverişi yaparken zamansız parçalar edinmeniz önemlidir. Böylece her an her yerde giyebileceğiniz giysiler dolabınızda bulunarak size yardımcı olur. Ayrıca kombin yaparken aksesuar kullanmaya özen göstermelisiniz. Böylece şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Toptan Kadın Giyim Satışları

Firmalar günümüzde birçok kanal aracılığıyla müşterilerine ulaşmaya çalışmaktadır. Gerek mağazalar aracılığıyla gerekse dijital çağın bir getirisi olan ve yakın geçmişte hayatımıza giren internetten alışveriş yoluyla ya da toptan satışlarla çalışmalarını yürütmektedir. Özellikle üretici firmaların diğer firmalara yaptıkları toptan satışlar epey yoğundur.İstanbul Toptan Kadın Giyim Satışları _ Espina.com.tr
Birim maliyetin düşürülüp daha ucuza alım yapıldığı toptan giyim satışları kategoriden bağımsız her tür kıyafet için yapılabilen alımlardır ve dolayısıyla kadın kıyafetlerinde de karşımıza çıkan bir türdür. Bu noktada belirtilmelidir ki Espina da kadın kategorisinde toptan giyim satışları gerçekleştirmektedir. Espina hem e-ticaret kanalı aracılığıyla müşterilerine ulaşmakta hem de imalatçı firma kimliğiyle toptan satışlar gerçekleştirmektedir. Böylece birçok kanaldan müşterilerine ulaşmayı amaçlamaktadır.

Kadın Giyim Fiyatları

Kıyafetler birçok yönden vazgeçilmezlerimiz arasındadır. Bu yüzden talep ettiğimiz gibi karşılığında büyük bir üretimden beslenen bir sektörle karşı karşıyayızdır. Özellikle kadın kategorisinde çok fazla çeşitliliğin yaşandığı düşünüldüğünde sektör oldukça büyüktür. Birçok firmanın faaliyetlerini sürdürdüğü bu alanda fiyatlar da satın alma niyetlerini belirleyen unsurların başında gelmektedir.Kadın Giyim Fiyatları ve Modelleri - Espina.com.tr
Kadın giyim fiyatları ürüne ve ürünün modeline göre değişkenlik göstermektedir. Herkesin en iyi kalite ürünü uygun fiyata satın almak istediğini söyleyebiliriz. Fiyatlar da dolayısıyla buna göre şekillenmektedir. Ürünün maliyeti ve diğer etkenler neticesinde fiyat skalası belirlenmektedir. Söz konusu Espina olduğunda da kaliteli ürünleri uygun fiyata alma imkanınız olduğunu söylemek mümkündür. Espina müşterilerinin beklentilerini önemseyen bir marka olarak hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler üreterek çalışmalarına devam etmektedir. Bu sebeple siz de istediğiniz Espina ürününü deneyimleyebilirsiniz.

Kadın Giyim Modelleri ve Fiyatları için İletişim

Türkiye’nin önde gelen giyim firması Espina kadın giyim ürünlerini almak ve siparişinizi vermek için satış uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.
Adres: Boğazköy İstiklal Mah. Eski Edirne Cad. No:1232 Arnavutköy/İstanbul
Tel: 0(212) 683 80 16
Mail: [email protected]

Kadın Giyim Modelleri ve Fiyatları

Etiketler: Kadın Giyim Modelleri, Espina.com.tr, Kadın Giyim Fiyatları,
Mart 15, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunulabilmesi, sitemizin daha işlevsel kılınması ve kişiselleştirilmesi amaçlarıyla sınırlı olarak birinci ve üçüncü taraf çerezler kullanmaktayız. Hizmetlerimizi kullanmaya devam etmeniz, çerez kullanımımızı kabul ettiğiniz anlamına gelecektir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.